PRIVATE LABEL / RELATIEGESCHENKEN

De Bredase Kaarsenfabriek is de perfecte partner voor de productie van uw private label kaarsenlijn. Of het nu gaat om een serie sierkaarsen in een bepaalde kleur of vorm (zie interieurkaarsen), of een heerlijke geurkaars in een mooi (bedrukt) glas, wij vertalen uw wensen graag naar een kant en klaar product. Omdat wij op de traditionele wijze kaarsen handmatig gieten, zijn wij flexibel en perfect in staat om maatwerk te leveren. Dit kan al op vrij kleine schaal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op!

Afvullingen

Wij zijn gespecialiseerd in het afvullen van glas, aardewerk en keramiek. Of het nu gaat om 500 of 10.000 stuks, het aantal is geen probleem. Indien gewenst kunnen wij het glaswerk verzorgen, maar u kunt dit ook zelf aanleveren.
Het glaswerk kan ook bedrukt of gegraveerd worden, bijvoorbeeld met uw logo en via één van onze diverse partners kunnen wij het geheel desgewenst ook van een mooie verpakking voorzien.

Wij voorzien de glazen of potten van een juiste samenstelling wax met een speciaal geselecteerde lont voor een optimaal brandgedrag. Naar wens kan er ook een geurstof toegevoegd worden. Deze kan zelfs speciaal voor u ontwikkeld worden in samenwerking met onze geurleverancier.

Relatiegeschenk

Een mooie (geur)kaars in glas, bedrukt met uw logo, leent zich ook prima als relatiegeschenk of promotieartikel. Leuk om bijvoorbeeld aan uw relaties of personeel weg te geven tijdens de feestdagen, of tijdens een opening, jubileum of evenement. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Sierkaarsen private label

Ook voor een private label lijn sierkaarsen bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een bepaald model op specifieke kleur of afwerking?
Neem contact met ons op en we kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Voor wat inspiratie kunt u ook alvast een kijkje nemen op onze pagina voor interieurkaarsen.