Open dag 2019

Eind februari 2019 is ons bedrijf getroffen door een brand. Er wordt hard gewerkt aan de herbouw van ons pand. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt om de geplande open dag van zondag 15 december 2019 te annuleren!  Excuses voor het ongemak!

Voordat de kaarsen in de schappen liggen, gaat er een boeiend productieproces aan vooraf. Op zondag 15 december houdt de Bredase Kaarsenfabriek voor de 41ste keer zijn traditionele open dagen om het publiek kennis met dit proces te laten maken. Bezoekers kunnen alle stappen, van grondstof tot kaars, van dichtbij volgen. Diverse demonstraties geven een verrassende kijk op het decoreren, kleuren en bewerken van kaarsen. En kinderen mogen onder toeziend oog van de meesterkaarsenmaker zelf een echte kaars dompelen. Een kans waar overigens ook veel volwassenen gebruik van maken.

De Bredase Kaarsenfabriek is één van de weinige Nederlandse producenten waar, naast de machinale productie, kaarsen ook nog op de eeuwenoude traditionele manier worden vervaardigd. Om die reden krijgt het bijzondere bedrijf veel aanvragen voor rondleidingen. Om iedereen in de mogelijkheid te stellen het ambacht te ervaren, opent de Bredase Kaarsenfabriek één weekend per jaar zijn deuren voor het publiek. Veel mensen beschouwen de open dagen als een leuk en leerzaam familie-uitje. De belangstelling is elk jaar enorm.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wij houden u tijdig op de hoogte.

 

Fabrieks verkoopdagen

Ook houden wij 3 keer in het jaar een fabrieksverkoop! Kom al onze kaarsen bekijken en koop ze tegen fabrieksprijzen. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte

donderdag 9 mei 2019 – voorjaarsverkoop
donderdag 19 september 2019 – herfstverkoop

zaterdag 16 november 2019 – winterverkoop

Eind februari 2019 is ons bedrijf getroffen door een brand. Er wordt hard gewerkt aan de herbouw van ons pand. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt om de geplande fabrieks verkoopdagen te annuleren!  Excuses voor het ongemak!

Open dagen in de media

 

Bredase Kaarsenfabriek bij Proefkonijnen van BNN